Březost potvrzena! / Pregnancy confirmed!

Chovatelská stanice

Březost potvrzena! / Pregnancy confirmed!

I když svatého Valentýna neslavíme, dnes by se důvod k oslavě našel – na klinice nám na sonografickém vyšetření potvrdili, že je Amelie březí! Máme obrovskou radost a budeme se těšit na štěňátka, která by se měla narodit v druhé polovině března.

Předpokládáme, že štěňátka z tohoto spojení budou mít vyrovnanou povahu, budou vhodná ke sportovním aktivitám, na výcvik i výstavy a budou skvělými parťáky ve svých nových rodinách. Do nových domovů budou moci štěňátka odejít v druhé polovině května. Pokud máte zájem o štěňátko z naší chovatelské stanice z tohoto spojení, neváhejte nás kontaktovat.

Although we do not celebrate the Valentine´s day, today we have a reason for celebration – the ultrasound control confirmed pregnancy of Amelie! We are really happy and we are looking forward to puppies which should be born in teh second half of March.

We suppose that puppies from this litter will be well balance, right for sport activities, for obedience, dog shows and of course they will be great members of new families. Puppies will be able to go to new homes in second part of May. If you are interesting in puppy of these beautiful couple, do not be hesitate to contact us.